5 tipů na dárky pro těhotnou ženu, které zaručeně potěší

Hledáte dárek pro budoucí maminku? Pak jste tu správně. Máme pro vás tipy na dárky pro těhotné ženy, které opravdu potěší.

 

Těhotenská a kojící košilka

Naše Moniel košilka udělá radost všem budoucím maminkám. Je velmi pohodlná a příjemná na nošení nejen v noci, ale i přes den jako domácí šaty. Díky speciálnímu zavinovacímu výstřihu je košilka zároveň kojící, takže ženě vydrží nejen na období těhotenství, ale i mnoho měsíců po porodu. Nosit ji mohou i ženy, které své miminko nekojí. Je vyrobená z velmi příjemné a elastické látky v trendy barvách, která se nemačká. Co víc si přát!

 

295_2

 

Dokonalý a pohodlný župan

Župan Moniel vyrábíme ze stejné látky jako košilku. Je lehoučký a příjemný na nošení v těhotenství, do porodnice, ale i mnoho let po porodu. Župan má jeden vnitřní a jeden vnější pásek, které zabraňují rozvázání županu. Má akorát dlouhé rukávy, které lze vyhrnout a nosit jako 3/4, což je velmi praktické zejména po porodu, kdy žena pečuje o miminko a rukávy ji nikde nepřekáží. V županu se každá žena bude cítit pohodlně a to je v těhotenství i po porodu velmi důležité.

 

Tip Moniel!

Nakombinujte košilku a župan a darujte ženě tento krásný set, který zaručí dokonalé pohodlí a vyčaruje úsměv na rtech. Ideální například do porodnice.

 

294_2

 

Dlouhá kojící a těhotenská mikina

Naše dlouhá kojící mikina je perfektní i v období těhotenství. Je v ní totiž dostatek místa pro těhotenské bříško. Žena ocení i to, že má zakryté boky a nehrozí tak nastydnutí, které je v těhotenství mimořádně nepříjemné. Po porodu využije mikinu pro kojení miminka, kdekoli a kdykoli. Mikina má speciální střih a umožňuje decentní kojení bez omezení.

 

Facebook Ads-3

 

Dámská mikina Moniel

Tato mikina nemá kojící funkci, ale je dostatečně prostorná pro těhotenské bříško. Je s láskou ušitá z jemné a elastické látky, která je hebká na dotek. Mikina je díky tomu velmi pohodlná a umožňuje ženě cítit se komfortně a chic doma i venku.

 

231

 

Milníkové kartičky pro těhotné ženy

Těhotenství je náročné, ale zároveň nádherné období ženy. Darujte ženě milníkové kartičky, díky kterým může zachytit střípky svého těhotenství na fotoaparát nebo chytrý telefon. Sada obsahuje 60 důležitých milníků. Vytvoříte tím úžasné vzpomíky, které si žena uchová navěky a na které bude jednou s láskou vzpomínat.

 

Facebook Ads (12)

 

V Moniel vytváříme jedinečné kousky, které jsou nadčasové, pohodlné a vyrobené z kvalitních materiálů. Dárkem od nás potěšíte každou ženu, která se chce cítit komfortně a zároveň stylově. Ženy by se měly hýčkat a v těhotenství ještě více, než kdy jindy. Dopřejte jim proto dárek, který udělá opravdovou radost.

 

S láskou vaše

 

Monika z Moniel