Dámské tepláky Moniel co lichotí každé postavě

Už od malička mám problém s tím, že jsou mi všechny kalhoty krátké. Když už mi nejsou krátké, tak jsou mi zase velké v pase. Najít takové, které mi nepadají a zároveň mi v nich není zima na kotníky je téměř nemožné. Tak jsem si ušila první vlastní tepláky. Dlouhé tak akorát, nepadající, ale zároveň pohodlné. O pár dní později jsem ve svých teplácích vyrazila s dětmi na hřiště a úplně cizí maminka se mě šla zeptat kde jsem ty kalhoty koupila, že přesně takové hledá. To stejné mi pak řekla moje sousedka a tak vznikla první myšlenka na Moniel tepláky.

 

Moniel tepláky

 

Na počátku byl výzkum

Začala jsem dělat výzkum a ptala se kamarádek jaké tepláky by si představovaly. Zjistila jsem, že spousta z nich řeší úplně opačný problém a to, že jsou jim kalhoty příliš dlouhé. V tu chvíli mě to napadlo. Vytvořím tepláky s nastavitelnou délkou, které bude moci žena nosit dlouhé, ale zároveň krátké s odkrytými kotníky. Bude si je moci vždy ohrnout a přizpůsobit délku aktuálnímu počasí, náladě nebo třeba botám, které si k teplákům vezme.

 

"Tak jsem svoje starší tepláky vytunila a ušila nové, s nastavitelnou délkou. Vyzkoušela jsem je na několika kamarádkách a všechny z nich byly nadšené."

 

224

 

Pěkné nohy a zadek

Kromě délky je na Moniel teplácích jedinečný střih. Je totiž vytvořený tak, aby lichotil ženské postavě a dělal pěkné nohy a zadek. Zároveň jsou absolutně pohodlné, nikde netáhnou, netlačí a žena se v nich cítí jako v bavlnce. Aby ne, když jsou stvořené z materiálu vyrobeném speciálně pro Moniel. Materiálu, který nežmolkovatí, který se nevytáhne a nevypadá po prvním vyprání jako když byl praný už tisíckrát. Náš Moniel Basic materiál je lehoučký, příjemný a i při častém praní si zachovává svůj tvar a hebkost.

 

252

 

Jsem šťastná, že vám mohu představit Moniel tepláky. Dokonalé tepláky, které vám sednou tak, že nebudete chtít nosit už žádné jiné. To vám slibuji!

 

S láskou vaše Monika z Moniel