Dokonalá kojící mikina Moniel

Jak už možná víte z příběhu Moniel, jsem maminka Elišky a Tomáška. Obě děti jsem kojila do 3 let a protože jsme aktivní a rádi s dětmi chodíme po výletech, často jsem je kojila mimo domov. V létě to takový problém nebyl. Když byly malé, kojila jsem je v nosítku nebo jsem nosila tílka a nebyl problém je pohodlně nakojit kdekoli. Jakmile ale bylo venku chladno, kojení už tak jednoduché nebylo. Když jsem si vyhrnula mikinu, tak mi táhlo na záda a břicho, což nebylo příjemné a koledovala jsem si minimálně o nastydnutí.

 

247

 

"Potřebovala jsem nějaké teplé kojící oblečení, ve kterém budu moct nakojit své miminko za každého počasí, aniž bych u toho musela odkrývat břicho a záda."

 

Na počátku bylo 592 vypitých káv...

Na trhu byly dostupné pouze kojící mikiny na zip nebo patentky, ale já jsem chtěla něco maximálně rychlého. Něco, kde nebudu muset rozepínat zipy, zacvakávat patentky nebo zapínat knoflíky. Dlouho jsem přemýšlela jak vymyslet střih na mikinu, která by splňovala moje požadavky, vypadala jako normální mikina, ale dalo se v ní pohodlně a decentně kojit.

Po dlouhém vymýšlení, spoustě neúspěšných pokusů a 592 vypitých kávách jsme společně s našimi švadlenkami našly dokonalý střih a já jsem šťastná, že vám mohu mikinu představit.

 

10

 

Decentní a pohodlné kojení kdekoliv a kdykoliv

Kojící mikina Moniel vypadá tak, že byste na první pohled nepoznali, že je kojící. Funkce pro pohodlné kojení je skytá v kapsách, které jednoduše roztáhnete a můžete nakojit miminko úplně kdekoli. Střih mikiny je tvořený tak, že stačí odkrýt jen malý kousek prsa, který stejně zakryje hlava miminka, zbytek vašeho těla ale zůstane zakrytý. Kojení v Moniel mikině je díky tomu decentní a velmi pohodlné.

 

Facebook Ads-6

 

Konec mokrým koláčům 

Velkou výhodou je, že má mikina vpředu dvě vrstvy látky. Ve chvíli, kdy kojíte miminko a pár kapek mléka náhodou ukápne, ukápne většinou na vnitřní vrstvu látky, takže z vnější strany vypadá mikina stále čistě, což člověk během každodenních pochůzek a výletů ocení.

 

246

 

Krátká nebo dlouhá?

Mikinu si můžete vybrat v krátké nebo dlouhé verzi, podle toho co je pro vás příjemnější. Kombinovat ji můžete s Moniel tepláky, legínami, džínami nebo jinými oblíbenými kalhotami. Dlouhá mikina se dá použít také jako mikinové šaty, které jsou pohodlné nejen v těhotenství a po porodu.

 

245

 

Mám velkou radost, že si naše mikiny chválíte a posíláte mi úžasnou zpětnou vazbu. V tu chvíli vím, že má moje práce smysl a že všechny ty hodiny, dny a týdny strávené vývojem dokonalých střihů stály za to, a že je oceníte. To je pro mě úplně nejvíce.

 

S láskou vaše Monika z Moniel