Kolekce Basic aneb v jednoduchosti je krása.

Říká se, že v jednoduchosti je krása a přesně o tom je naše kolekce Basic. Na počátku byla myšlenka na perfektní kojící mikinu. O tom jak náročné bylo ji vyvinout a kolik káv jsme se švadlenkami během vymýšlení mikiny vypily (můžete mi do zprávy na Instagram poslat svůj odhad :-) ) vám povím někdy příště. Ke kojící mikině nemohl chybět ladící teplákový overálek, protože náš pyžamový jste si moc oblíbili a vaše děti si ho nemohou vynachválit. Tyto dva produkty jsme se rozhodli pustit do světa jako první, ale už v té době jsem pro vás chystala Moniel teplákovou soupravu, která bude mít tak dokonalý střih, že vám padne jako ulitá a budete se v ní cítit pohodlně, ale zároveň chic.

 

 217

 

Čím je Moniel látka tak výjimečná? 

Každý produkt z kolekce Basic má svůj vlastní příběh, ale jedno mají společné. Jsou vytvořené z jedinečné látky, kterou jsem si nechala vyrobit na míru jen pro Moniel. Proč jsem nesáhla po látce z běžné nabídky, když je na trhu taková spousta látek? Jednoduše proto, že žádná nesplňovala moje kritéria. Chtěla jsem takový materiál, který bude hladký z vnější, ale i z vnitřní strany, lehoučký, příjemný na nošení, bude se dobře udržovat a i po spoustě vypráních bude vypadat jako nový. Oslovila jsem desítky výrobců látek, nechala si zaslat vzorky, ale nakonec jsem si nechala vyrobit vlastní látku jen a jen pro vás. Je tkaná speciálním způsobem tak, aby byla hebká z rubové i lícové strany, takže je příjemná pro nošení přímo na těle.

 

241

 

Moniel signature barvy

Pro kolekci Basic jsem vybrala čtyři barvy - tmavě zelenou Dark Green, tmavě hnědou Chocolate, jemně béžovou Light Beige a příjemnou růžovou Powder Pink. Všechny jsou navržené tak, aby se dobře kombinovaly mezi sebou i s jinými produkty. Stejně jako kolekce Dots je i Moniel navržena jako #matchymatchy, takže se můžete sladit se svými dítětem do stejných barev a užít si společné chvíle v našem pohodlném oblečení.

 

Facebook Ads-4

 

Ať už si vyberete jakýkoli z produktů Moniel Basic, můžete si být jistí, že kupujete kvalitní český výrobek, který se nemusíte bát vyprat. Výrobek, který vám vydrží a bude vám dobře sloužit spoustu let. Výrobek, který byl vyladěný k dokonalosti od první až do poslední nitky.

 

Facebook Ads-3

 

Děkuji, že nákupem našich produktů podporujete českou značku a oceňujete péči, kterou Moniel oblečení věnujeme. Moc si toho vážím.

 

S láskou vaše Monika z Moniel