10 tipů na dárky pro miminko a batole

Přemýšlíte čím udělat radost miminku a novopočeným rodičům? Máme pro vás tipy na krásné a praktické dárky k narození miminka, ale i pro miminka, která jsou již na světě.

 

Rostoucí pyžamový overálek

Miminko prospí většinu dne, a proto je důležité, aby bylo oblečené do pohodlného oblečení z přírodních, prodyšných materiálů. Overálek Moniel je skvělá volba, protože je pohodlný a miminko se v něm snadno přebaluje. Může jej nosit nejen na spaní, ale i na chvíle bdění, mazlení se s rodiči nebo hraní. Overálek má navíc speciální zakončení nohavic, díky kterým může mít dítko bosá chodidla nebo nohavičky jednoduše přetáhnout a nožičky zahalit. Rodiče si tak mohou být jistí, že bude miminko pěkně v teple. Overálek je navíc rostoucí a vydrží minimálně dvě běžné velikosti. Je to dárek, který potěší rodiče novorozeňátek, ale i dětí až do čtyř let! Vybírat můžete z krásných barev a motivů jako je růžová s kočičkou, béžová s medvídkemmintová s králíčkem a šedá s pejskem.

 

291 

 

Body s uzlem pro novorozence

Jedno bodyčko, které zakryje celé tělo. To je body s uzlem Moniel! Snadno se obléká a ještě snadněji se v něm přebaluje. Stačí jednoduše rozvázat uzel, převléknout plenku a uzel znovu zavázat. Body může také zůstat rozvázané a nechat miminku nožičky volně. Tuto funkci využije v průběhu hraní nebo v případě, že je doma či venku teplo. Ve chvíli, kdy se ochladí nebo miminko usne, se uzel jednoduše zaváže a miminko je znovu celé oblečené. Opět můžete vybírat z barev jako je mintová, růžová, béžová a šedá.

 

264

 

Čelenka pro holčičky

Malý dárek pro holčičky, který je nejen krásný, ale i funkční! Čelenka drží ouška na svém místě, takže si je miminko nepřeleží a neohne během spánku. Je elastická a rostoucí. Dá se utáhnout či povolit podle velikosti hlavičky miminka a vydrží od narození do dvou let, některým holčičkám dokonce i mnohem déle.

 

 265

 

Čepička pro novorozence

#musthave každého miminka! Hlavička novorozence by měla být v teple a naše Moniel čepička je ideální volba. Je velmi pružná a příjemná. Nedělá na hlavičce otlaky, ale přitom krásně drží a nesjíždí. Další výhodou čepičky je, že chrání ouška miminka a zabraňuje jejich nepříjemnému ohnutí a přeležení během spánku.

 

Tip Moniel!

Vytvořte sadu z overálku či bodyčka s čepičkou nebo čelenkou a darujte miminku tento krásný dárkový set. Spokojenost zaručena!

 

Milníkové kartičky pro miminko

Kartičky, díky kterým zachytíte nejkrásnější vzpomínky s malým andílkem. Naleznete v nich 60 důležitých milníků, které můžete zachytit fotoaparátem a uchovat si tyto jedinečné chvíle napořád. Milníkové karty jsou elegantní a mají jednoduchý design. Díky tomu budou vypadat krásně na jakémkoli outfitu vašeho miminka a v jakémkoli prostředí.  Kartičky vám zabalíme do látkového pytlíku, který slouží jako nádherné dárkové balení i pro jejich skladování.

 

Facebook Ads (12)

 

Rostoucí teplákový overálek s kapucí

Dárek pro miminko, který vydrží? Co takhle náš teplákový overálek? Díky rostoucí funkci jej bude miminko nosit minimálně dvě běžné velikosti. Je šitý z hladké, elastické a velmi příjemné látky. Kapuce s ouškama není jen krásný doplněk, ale také chrání hlavičku miminka před chladem a nepřízní počasí. Roztomilá výšivka na zadní straně dělá z overálku jedinečný kousek, který pobaví a nadchne děti i jejich rodiče. Overálek můžete pořídit v krásné pudrově růžové, světle béžové, čokoládově hnědé nebo tmavě zelené.

 

Tip Moniel!

Při objednávce nad 2000 Kč vám produkty zabalíme do krásné látkové tašky, kterou můžete použít jako dárkové balení. Tašku rodiče využijí i nadále na věci pro miminko, nákupy nebo každodenní pochůzky. Při menší objednávce si můžete tašku objednat také samostatně.

 

292

 

Tepláková souprava

Není teplákovka jako teplákovka! Ta Moniel je rostoucí do šířky i do délky, neskutečně pohodlná a příjemná na nošení. Vybírat můžete z velikostí pro děti od narození až do 8 let.

 

Tip Moniel!

Kupujete dárek pro sourozence? Darujte jim teplákovou soupravu ve stejné barvě nebo dvou k sobě ladících barvách. Děti k sobě budou krásně ladit a užijí si absolutní pohodlí.

 

290

 

Mikina

Dětské mikiny Moniel jsou stylové, pohodlné a rostoucí. Jsou ušité z elastického materiálu odolného častému praní i dětskému dovádění, což ocení kdejaká maminka. Mikina Moniel bude slušet jak novorozenci tak ratolesti do 8 let. 

 

Tepláky

Dětské rostoucí tepláky Moniel jsou elastické a úžasně pohodlné. Jejich velikost lze upravit jak do délky, tak i do šířky díky speciálním úpletům na nohavicích a regulaci v pase. Vaše děťátko se v nich bude cítit komfortně doma i venku

 

Dárkový set

Pokud váháte, který Moniel kousek je pro malého oslavence ten nejlepší, doporučujeme pořídit například oblíbenou kombinaci rostoucího pyžamového overálku s čelenkou nebo čepičkou a k tomu rostoucí teplákový overal s kapucí. Tato kombinace zaručeně potěší a miminko bude mít výbavičku jak na doma, tak na ven. 

 

278

 

Ať už vyberete jakýkoliv dárek, věřím, že udělá obdarovaným velkou radost.

 

S láskou vaše

 

Monika z Moniel