7 tipů pro pohodové Vánoce

Vánoce se nezadržitelně blíží a s prvními vánočními náznaky ve vzduchu možná cítíte i lehkou nervozitu, abyste to zase letos všechno zvládly, vytvořily dokonalou výzdobu, upekly perfektní cukroví a připravily slavnostní štědrovečerní i sváteční chody. Tentokrát se nenechte ničím rozhodit! S našimi tipy pro pohodové Vánoce přípravy hravě zvládnete a ještě vám zbyde spoustu času pro sledování pohádek s rodinou a ujídání dobrot.

 

1. Perfektní plánování

Užijte si svátky klidu a míru na pozitivní vlně, bez zbytečného stresování. Pro perfektní plánování a dostatek času na všechny příjemné aktivity, oceníte náš osvědčený vánoční TO DO list. Teď už vám neuteče ani jedna milá vánoční „povinnost“.

 

Facebook Ads - 2023-11-09T122421.579

 

2. Digitální detox

Kdy je lepší doba na digitální detox než o Vánocích? Dejte si tolik potřebnou přestávku od sociálních sítí, e-mailů a sledování dění v tuzemsku i zahraničí. Užijte si "tady a teď" a vychutnejte si tolik důležité okamžiky s vaší rodinou.

 

3. Krásná realita

V životě se musíme občas smířit s tím, že některé věci zkrátka nemusíme mít za každou cenu. A domácnost jako z načančaného Pinterestu je jednou z nich! Nenechte se během vánočních svátků převálcovat tlakem okolí a vykašlete se na dokonalost. Vždyť obyčejně neobyčejný čas s rodinou je to nejdůležitější! A jestli obléknete sladěné modely nebo si budete užívat pohádky v pyžamech je jen a jen na vás.

 

4. Delegování úkolů

Jestli máte pocit, že je toho na vás moc nebo bez některých věcí nedokážete žít, rozdejte úkoly a delegujte vaše méně oblíbené činnosti. Požádejte o pomoc partnera, rodinu nebo profesionála. Vždyť tepovat sedačku, umývat všechna okna nebo péct cukroví, když to nesnášíte, opravdu nemusíte.

 

5. Dárky od srdce

Dokonalé dárky vás nemusí stát celou mateřskou! Popřemýšlejte, které by vykouzlily úsměv na tváři členům vaší rodiny a jaký by pro ně měly emocionální význam. Osobní dárky od srdce totiž udělají největší radost! Připravili jsme pro vás vánoční seznam dárků, abyste nezapomněly, koho a čím chcete obdarovat.

 

Facebook Ads - 2023-11-09T122402.116

 

6. Jmenovky na dárky

Už se vám někdy stalo, že jste se pustily do vášnivého balení dárků, balily, balily a nenapsaly na ně jména, znovu je rozbalovaly a přesvědčovaly se, pro koho jsou? S našimi vánočními jmenovkami na dárky budete mít dokonalý přehled a balení půjde hezky od ruky! Jmenovky stačí vystřihnout a nalepit.

 

Facebook Ads - 2023-11-09T122323.100

 

7. Pohyb a relaxování

V neposlední řadě připomínáme důležitost odpočinku a pohybu, ideálně na čerstvém vzduchu. Vytáhněte rodinu na procházku, zacvičte si doma nebo si dopřejte oblíbenou pleťovou masku. Užijte si během vánočních svátků pohodu podle vašeho gusta. Nemusíte jen skákat kolem plotny!

 

Užijte si nejkouzelnější období roku s vašimi blízkými. Přejeme vám ty nejkrásnější Vánoce!