Moniel rozdává dárky

Taky už se těšíte na Ježíška? My v Moniel už nemůžeme dospat, proto jsme se rozhodli rozdávat dárky už teď. Pokud si u nás uděláte radost nákupem produktů Moniel, přibalíme vám k nim milý dárek ZDARMA. Potěšíme tak vás nebo vy můžete obdarovat maminku, babičku, sestru nebo kamarádku. Kdo by neocenil stylový plecháček, který to řekne za vás nebo voňavý balzám na rty. V žádné kabelce by neměla chybět praktická látková taška na nákupy a pro budoucí maminky máme naši brožurku Průvodce kojením.

 

Látková taška Moniel

Bavlněnou tašku Moniel vám přibalíme k objednávce za 2000 Kč. Pořiďte si třeba set pro maminky, dokonalou kombinaci kojící košilky a pohodlného župánku nebo obdarujte ty nejmenší rostoucím pyžámkem a teplákovým overálkem.

Naši stylovou tašku Moniel využijete během každodenních pochůzek na veškeré nezbytnosti pro sebe i své miminko. Je praktická a skladná, takže jí můžete nosit v kabelce nebo přebalovací tašce. A navíc šetříte přírodu.

 

341

 

Příručka Průvodce kojením

Náš Průvodce kojením je o pohodovém kojení beze stresu. Naučí vás, jak začít kojit, správnou techniku kojení, jak řešit případné problémy, kdy a jak dokrmovat a spoustu dalších základních informací. Je krátký, čtivý a obsahuje ty nejdůležitější informace rady v kostce.

Ideální dárek pro budoucí maminky! Stačí k župánku přihodit i kojící mikinu a brožurka je vaše! Zdarma je totiž k nákupu nad 2500 Kč.

 

338

 

Balzám na rty

Dopřejte svým rtům dokonalou jemnost a výživu s naším veganským balzámem Moniel s vůní vanilky! Obsahuje bambucké máslo, které je nutričně bohaté, vyživuje rty a dodává jim hebkost a hydrataci. Zvlášť v chladných měsících pomáhá hojit popraskané a suché rty a působí proti stárnutí pokožky. 

#musthave každé ženy – přírodní balzám na rty, přibalíme k nákupu nad 3000 Kč. Pořídit si můžete třeba #matchymatchy kombinaci dámské kojící mikiny a teplákového overálku pro děti. Krásným dárkem jsou i milníkové kartičky pro maminky a děti k zachycení nejkrásnějších okamžiků s vaším miminkem.  Ale pozor, akce platí jen do 31.12. nebo do vyprodání zásob, tak neváhejte!

 

339

 

Pleacháček Moniel  

Jednoduchý, praktický a designový plecháček je neuvěřitelně praktická věc, která by neměla chybět v žádné domácnosti a navíc je i krásným a originálním dárkem. 

Chcete plecháček Moniel ZDARMA? Udělejte si radost Moniel produkty v hodnotě vyšší, než 3 500 Kč a hrneček vám přibalíme. Vybavte se na zimu s pohodlnou teplákovou soupravou pro vás i vaše děti a vychutnejte si k tomu kávu, čaj nebo vánoční punč z našeho stylového plecháčku.

 

337

 

Vybírat můžete ze tří variant:

  • Plecháček Moniel s nápisem "moje chvíle pohody" bude vaším každodenním připomenutím, že je potřeba si dopřát alespoň pár minut pro sebe. 

 

 335

 

  • Náročná noc nebo naopak krásné ráno? Řekněte to hrnečkem!  Nalaďte se na pozitivní vlnu s plecháčkem Moniel s nápisem "těžká noc, krásné ráno" a užijte si svůj každodenní ranní rituál.

 

 334_2

 

  • Maminky jsou ty nejlepší manažerky! Vždyť zvládají roli mámy, kuchařky, servírky, uklízečky, psycholožky, mediátorky vztahů, zdravotní sestřiřky, stylistky, spánkové antropoložky, učitelky, logopedky a spoustu dalších rolí v jednom. Pro maminky superhrdinky je tu hrneček Moniel s nápisem "MOM [mɒm] - master of management".

 

336_2

 

Užijte si pohodové Vánoce a ty nejkrásnější chvíle společně s produkty a dárky od Moniel.

 

Vaše Monika z Moniel