Univerzální mikina Moniel pro každou ženu

Není to tak dávno co jsem vám psala příběh o kojící mikině a teplákách Moniel. Několik z vás mi napsalo, že jste ze střihů nadšené a opravdu už od té doby nic jiného nenosíte. Za to vám chci poděkovat, protože vaše zpětná vazba je pro mě důležitá a dává mi sílu do práce a chystání nových vychytaných produktů.

 

"Dnes vám chci říci jak vznikla naše dámská mikina Moniel." 

 

227

 

Klasická mikina vznikla díky vám! 

Možná už víte, že jako první produkt pro maminky z kolekce Basic byla kojící mikina. Příběh o ní si můžete přečíst v tomto článku. Kojící mikiny si moc chválíte, ale pár maminek mi psalo, zda nechci udělat i klasickou nekojící verzi.

Přemýšlela jsem nad tím a řekla si, že je to vlastně skvělý nápad. Možná si říkáte proč, vždyť jsme přece značka prodávající kojící oblečení. Sama ale dobře vím jak náročné kojení může být a ne vždy se ženě kojit podaří. Některé nemocnice stále neposkytují dostatečnou podporu pro maminky v začátcích kojení, mohou nastat různé problémy, které se nepodaří překonat a nebo se maminka zkrátka rozhodne nekojit. I když vím a znám veškeré benefity kojení jak pro ženu, tak i pro dítě, i tento názor plně respektuji. Stále je to přece vaše tělo a vaše rozhodnutí, takže vás nikdo do kojení nesmí nutit. Kojení by mělo být o napojení miminka na maminku, o vzájemné blízkosti a to vše si můžete vynahradit tulením a mazlením s miminkem i v případě, že nekojíte.

 

232

 

Dokonalá těhotenská mikina?

Klasickou verzi mikiny využijete nejen v případě, kdy nekojíte. Skvělá je také během těhotenství a dále mnoho let po porodu, kdy se jako máma potřebujete cítit pohodlně, ale zároveň krásně.

 

Teplákovky jsou opět IN

V kombinaci s Moniel tepláky máte nádhernou teplákovou soupravu, která vypadá opravdu chic, takže v ní můžete vyrazit na nákupy, na výlet do přírody i do města, s dětmi na hřiště nebo kamkoliv, kde nemusíte být v business oblečení. No vlastně…já ji nosím i do práce :-)

 

225

 

Materiál který hladí

Stejně jako zbytek naší Basic kolekce je mikina stvořena z látky, která je tak příjemná a hebká na dotek, že už žádné jiné mikiny nebudete chtít nosit. Nežmolkovatí a i po mnoha vypráních vypadá stále skvěle.

 

223

 

Jsem moc ráda, že se vám naše Basic mikina líbí a že nákupem podporujete českou firmu, české švadlenky a české výrobce. Moc si toho vážím.

 

S láskou vaše Monika z Moniel