Dětské tepláky a mikina Moniel = dokonalá teplákovka

Když jsem vám psala příběh o tom, jak vznikly dámské tepláky Moniel, psala jsem o svém problému, že jsou mi všechny kalhoty krátké nebo mi padají. Úplně stejný problém řeším se svými dětmi. Nejsou nikterak vyhublé a jedí od rána do večera, ale stejně mají dlouhé nohy a úzký pas, takže jim většina kalhot padá nebo jsou jim krátké.

 

253

 

Za vše může moje dcera Eliška

Mému synovi Tomáškovi je to celkem jedno, mohu mu obléknout cokoli a je spokojen. Dcera Eliška je ale náročnější. Jakmile ji něco nesedí na 100 %, kalhoty ji trochu padají nebo jsou jí o chlup kratší nohavice či rukávy, odmítá to nosit. Na jednu stranu je to frustrující, protože najít takové oblečení je opravdu oříšek. Na druhou stranu to ale vlastně chápu.

 

"Vždyť v oblečení je člověk celý den a tak je důležité, aby nám sedlo a cítili jsme se pohodlně."

 

A tak mě Eliška inspirovala a vytvořila jsem díky ní tepláky, které jsou dostatečně dlouhé, nepadají hubeňourům, ale zároveň netlačí baculatější děti. Moniel tepláky jsem navrhla tak, že jsou rostoucí jak do délky, tak i do šířky.

 

254

 

Rostoucí jak do délky, tak i do šířky

V pase lze velikost tepláků jednoduše upravit regulací gumičky. Utáhnete ji nebo ji naopak povolíte podle potřeby a dětem tepláky nebudou padat, ani nikde tlačit. Když dítko povyroste nebo třeba na oslavě ochutná úplně od všeho, stačí gumičku zase o pár článků povolit. 

 

257

 

Tepláky lze nastavit také co se délky týká. Mají stejné náplety, jako znáte z našich dámských tepláků, takže je můžete jednoduše ohrnout a zkrátit nebo nechat dlouhé.

 

258

 

Dětské mikiny od narození

Dětské mikiny mají stejnou regulaci na rukávech. Zbytek mikiny je dělaný lehce oversize, takže se nemusíte bát, že by vám z ní dítko vyrostlo. Teplákovka Moniel díky tomu vydrží dvě běžné velikosti, některým dětem dokonce i déle.

 

222

 

Díky Elišce a jejímu “brblání” ohledně oblékání vám můžeme nabídnout takovou teplákovku, která je naprosto pohodlná, děti neomezuje v pohybu, neškrtí, nepadá a i po spoooustách vypráních vypadá stále dobře. Teplákovku navrženou a od A do Z vyrobenou v České Republice. Teplákovku, která byla vyvinuta s láskou a promyšlená do posledního detailu. Teplákovku, kterou ráda nosí i naše Eliška a věřím, že i vaše dítko v ní bude spokojené.

 

S láskou vaše Monika z Moniel

 

P.S. Děkuji Eliško, jsi pro mě velkou inspirací. A Tomášku tobě děkuji za trpělivost během zkoušení. Jsem šťastná, že vás mám.